Képzés Képzés

Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzés

 

Bővebben

Pályaorientációs fejlesztések Pályaorientációs fejlesztések

...

NSZFT Pályaorientációs Bizottság NSZFT Pályaorientációs Bizottság

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Tanács Pályaorientációs Bizottsága

 

Bővebben ...

ELGPN ELGPN

Európai Pályaorientációs Szakpolitikai Hálózat (European Lifelong Guidance Policy Network – ELGPN)

 

Bővebben

 

Nemzeti Pályaorientációs Portál

 

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat: T222

 

 

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat

  

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat: ESZA
PVK - 2013. november PVK - 2013. november

Pályaválasztási Kiállítások novemberben is!

 (számos hazai helyszínen, 2013. november)

 

 

Az őszi pályaválasztási kiállítások sorozata az októberi rendezvények után hasonló intenzitással folytatódott novemberben is.

 


Pályaválasztási kiállítások novemberben is!

 

 

A TÁMOP-2.2.2-12/1 kiemelt projekt munkatársai novemberben összesen hét vidéki helyszínen várták pályaorientációs szolgáltatásaikkal az érdeklődő résztvevőket. A diákok pályaismeretet bővítő játékos feladatokon vehettek részt, illetve önismeretet mélyítő pályaorientációs kérdőívet tölthettek ki, valamint az eredmények átbeszéléséhez kapcsolódóan tanácsadásban is részesültek.

 

 


 

A kiemelt projekt szakemberei 2013. november 6-án Miskolcon, 8-án Tatán és Zalaegerszegen, 14-én Szekszárdon, 15-én Keszthelyen, 21-én Nyíregyházán és 28-án utolsó helyszínként Ózdon vettek részt a helyi pályaválasztási kiállításokon szakmai programjukkal. Az egyes helyszínektől függően hol önálló, hol az adott munkaügyi központ, illetve kirendeltség szakembereivel közös standon várták a diákokat. A kiemelt projekt pályaorientációs szolgáltatásait novemberben több mint 400 diák vette igénybe.

 

 

A szakmai fórumokon Zalaegerszegen Török Réka szakmai vezető, Szekszárdon Göncfalvi Anita pályaorientációs eszközfejlesztési referens, Keszthelyen és Nyíregyházán pedig Garay Magdolna pályaorientációs szakreferens tartottak előadásokat. Előadásaik témáját a Nemzeti Pályaorientációs Portál funkcióinak és a kiemelt projekt tevékenységeinek és eredményeinek bemutatása alkotta.

 

 

 

Pályaválasztási kiállítások novemberben is!

Az őszi pályaválasztási kiállítások sorozata 2013-ban véget ért. A pályájukat tervező, döntés előtt álló diákokat jövőre újra számos érdekes szakmai program várja szerte az országban. A pályaválasztás azonban nem csak egy egyszeri döntés eredménye, hanem egy hosszabb folyamat része, ezért az egész iskolaév során fontos, hogy időt szakítsunk az önismeret növelésére és a pályaismeret bővítésére. A Nemzeti Pályaorientációs Portál által kínált öntájékozódási lehetőségek sokat segíthetnek ebben a folyamatban.