Képzés Képzés

Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzés

 

Bővebben

Pályaorientációs-fejlesztések Pályaorientációs-fejlesztések

...

NSZFT Pályaorientációs Bizottság NSZFT Pályaorientációs Bizottság

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Tanács Pályaorientációs Bizottsága

 

Bővebben ...

ELGPN ELGPN

Európai Pályaorientációs Szakpolitikai Hálózat (European Lifelong Guidance Policy Network – ELGPN)

 

Bővebben

 

Nemzeti Pályaorientációs Portál

 

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat: T222

 

 

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat

  

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat: ESZA
Budapest, 2013. április 17. Budapest, 2013. április 17.

A Szak- és Felnőttképzési szaklapcsalád – kiemelten az Életpálya-tanácsadás folyóirat bemutató rendezvénye

(Budapest, 2013. április 17.)

 

 

A Szak- és Felnőttképzési Szaklapcsalád – kiemelten az Életpálya-tanácsadás folyóirat bemutatása2013. április 17-én a Nemzetgazdasági Minisztérium Szemere utcai Könyvtárának konferenciatermében került sor az Életpálya-tanácsadás folyóirat első számának megjelenése kapcsán megrendezett bemutatóra. A szaklap a TÁMOP-2.2.2-12/1 kiemelt projekt keretén belül, a Szak- és Felnőttképzési szaklapcsalád tagjaként jelent meg.

 


A rendezvényt Pásztor Tibor (Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Szak- és Felnőttképzési Főigazgatóság) főigazgató-helyettes nyitotta meg rövid köszöntő gondolatokkal.

Ezt követően Dr. Odrobina László (Nemzetgazdasági Minisztérium, Szakképzési és Felnőttképzési Főosztály) főosztályvezető a Szak- és Felnőttképzési szaklapcsalád folyóirataiban megjelenő szakmapolitikai kérdésekről tartotta meg érdekes és a lapcsalád minden folyóiratát részletesen érintő előadását.

A felvázolt képet tovább árnyalta Bárány Botond szakmai főreferens előadása, aki hasznos információkat és gondolatokat osztott meg a jelenlévőkkel a Nemzeti Munkaügyi Hivatal gondozásában megjelenő szaklapcsaládról.
 

A Szak- és Felnőttképzési Szaklapcsalád – kiemelten az Életpálya-tanácsadás folyóirat bemutatásaEzután Katona Miklós (Nemzeti Munkaügyi Hivatal, TÁMOP 2.2.2 – 12 Projekt-végrehajtási Osztály) megbízott osztályvezető ismertette a TÁMOP-2.2.2-12/1 kiemelt projekt eddigi eredményeit, majd Török Réka (Nemzeti Munkaügyi Hivatal, TÁMOP 2.2.2 – 12 Projekt-végrehajtási Osztály) szakmai vezető mutatta be részletesen az Életpálya-tanácsadás folyóiratot.

A rendezvényt kerekasztal-beszélgetés zárta Varga Beáta (Nemzeti Munkaügyi Hivatal, Kommunikációs Osztály) osztályvezető moderálásával, melynek során Dr. Lukács Fruzsina (Nemzeti Munkaügyi Hivatal, TÁMOP 2.2.2 – 12 Projekt-végrehajtási Osztály) eszközfejlesztési munkacsoport-vezető és Filep Bálint (Széchenyi István Egyetem, Regionális – Tudományi és Közpolitikai Tanszék) adjunktus, az aktuális lapszám szerzői osztották meg szakmai tapasztalataikat az életpálya-tanácsadást és a pályaorientációt érintő publikációikkal kapcsolatban.

A rendezvény kiváló lehetőséget adott a Szak- és Felnőttképzési szaklapcsalád folyóiratainak alapos megismerésére és a szakmailag érintett résztvevők közötti párbeszédre.
 

Életpálya-tanácsadás folyóirat bemutatása | Budapest - 2013. 04. 17. | fotó: Kékes Rafaella Életpálya-tanácsadás folyóirat bemutatása | Budapest - 2013. 04. 17. | fotó: Kékes Rafaella