Képzés Képzés

Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzés

 

Bővebben

Pályaorientációs-fejlesztés Pályaorientációs-fejlesztés

...

NSZFT Pályaorientációs bizottság NSZFT Pályaorientációs bizottság

Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Tanács Pályaorientációs Bizottsága

 

Bővebben ...

ELGPN ELGPN

Európai Pályaorientációs Szakpolitikai Hálózat (European Lifelong Guidance Policy Network – ELGPN)

 

Bővebben

 

Nemzeti Pályaorientációs Portál

 

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat: T222

 

 

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat

  

Pályaorientáció, Életpálya-tanácsadás folyóirat: ESZA
Sopron, 2013. július 3-6. Sopron, 2013. július 3-6.

A Karriergyár ötödik állomása: Volt Fesztivál

(Sopron, 2013. július 3-6.)

 

 

A Karriergyár ötödik állomása: Volt Fesztivál (Sopron, 2013. július 3-6.)

Az országos Karriergyár roadshow ötödik állomásának a népszerű Volt Fesztivál adott helyet, amelyre idén rekordszámú, 110.000 vendég látogatott el. A Nemzeti Munkaügyi Hivatal munkatársai a Karriergyár sátorban színes programokkal várták a pályakezdő és döntéshelyzetben lévő fiatalokat (továbbtanulás, első munkahely kiválasztása stb.).

A TÁMOP-2.2.2-12/1 „A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése” című kiemelt projekt szakemberei tanácsadással, pályaismereteket bővítő játékokkal, felsőoktatási kvízzel és óriás szakma-társasjátékkal várták az érdeklődőket. Tájékoztatást nyújtottak a kiemelt projekt fejlesztéseiről, a Nemzeti Pályaorientációs Portál (www.eletpalya.munka.hu) szolgáltatásairól.


A duális szakképzést népszerűsítő kampány munkatársainak a közreműködésével értékes nyereményekért játszottak a fiatalok a szakma-szerencsekerékkel, és információkat kaptak a szakképzési rendszer előnyeiről, az ösztöndíjjal támogatott hiányszakmákról.

A Karriergyár ötödik állomása: Volt Fesztivál (Sopron, 2013. július 3-6.)A TÁMOP-2.4.8-12/1 „A munkahelyi egészség és biztonság fejlesztése, a munkaügyi ellenőrzés fejlesztése” című kiemelt projekt szakemberei interaktív programok segítségével (munkaügyi activity, védőfelszerelések kipróbálása) ismertették meg az érdeklődőket a munkavédelem és a munkahelyi biztonság témakörével.

A fesztivál ideje alatt közel 300 fiatal látogatott el a Karriergyár sátorba, ahol a játékok mellett a karrier-tervezéshez szükséges információk átadása is szerepet kapott. A résztvevők rendkívül élvezték a feladatokat, és elmondásuk szerint hasznosnak találták a frissen szerzett információkat.
 

(A cikk fényképeit Polonkai Gizella készítette.)